Coaching

Oplossingsgericht coachen helpt om problemen op een simpele manier om te zetten in doelen. Oplossingsgericht denken vertrekt van het idee dat er altijd zaken zijn die wel goed gaan. Deze zijn de krachtbronnen die je gaat gebruiken om je uitdaging te verwezenlijken. Dankzij deze methode kunnen we zeer efficiënt en positief te werk gaan en beperkt het aantal sessies tot een minimum. In plaats van denken in probleem, denken we in mogelijkheden.

Audrey heeft ervaring met een breed spectrum van probleemstellingen zoals angststoornissen, disfunctionele relaties, automutilatie maar heeft zich gespecialiseerd in eetstoornissen.

Als ervaringsdeskundige en na jaren als afslankcoach gewerkt te
hebben, heeft ze gemerkt dat er veel meer onder deze
problematiek zit. In haar begeleiding gaat de focus naar persoonlijke ontwikkeling in plaats van eten en gewicht en het grenzeloos vertrouwen in de veerkracht en verandervermogen van de mens.

Enkele jaren geleden ontwikkelde Leen Steyaert een effectief afslankingsprogramma, genaamd LIPOLIP. Het is een combinatie van een strak voedingsplan en dagelijkse "ampullen" met natuurlijke ingrediënten + één voedingssupplement. Wie de Lipolip kuur volgt, voelt zich snel vol energie en ziet echt resultaten. Hongergevoel is na een paar dagen verdwenen. We leven op eigen vet en niet op de toegestane voeding. Cravings en trek in allerlei lekkers zoals comfort food verminderen snel. Maar wat het vooral zo interessant maakt is dat er 4 consulten in de prijs zijn inbegrepen. Zo krijg je wekelijks een bodyscan en voldoende tips en tricks om deze kuur succesvol af te ronden.

.Ben jij benieuwd? Laat me vlug iets weten.
Eetstoornissen

Als ervaringsdeskundig eetstoornis therapeut/coach werk ik met de behandelmethode van Charlie Paludanus, therapeut en oprichtster van vrijvaneetstoornis.nl en schrijfster van het boek Bevrijd jezelf van eetbuien & boulimia. Aan de hand van haar LEVEN-methode, boek en succesvolle Bevrijd Jezelf - drie maanden programma help ik je jezelf bevrijden van eetbuien, boulimia, eetstoornis en/of obsessie voor gewicht, sporten en eten. Daarbij werken we zowel aan het normaliseren van je eetpatroon als aan de onderliggende problemen. Omdat je alleen dan volledig kunt herstellen van je eetstoornis en vrij in het leven kunt staan. Ik ben de enigste in België die is opgeleid met haar verfrissende, positieve en opmerkelijk effectieve methode. Ik wil mijn ervaring en kennis zoveel mogelijk delen, om jou te bevrijden van eetbuien en boulimia zodat je ten volle kan leven!

Programma


1. Lessen: Welke lessen kun je leren uit je huidige gedrag en wat heb je nog te leren voordat je dit los kunt laten?

2. Energie: Waar wil jij je energie op richten? Wat zijn de doelen die je werkelijk wilt bereiken in je leven en hoe wil jij ten opzichte van eten en jezelf staan?

3. Reparatiewerk: Wat moet er nog besproken, gerepareerd, opgeruimd worden voordat je werkelijk de omslag kunt maken en kunt herstellen van je eetstoornis? In deze sessie leer je de belangrijkste les van de LEVEN- methode®: vrij kiezen.

4. Vrij Eten: Wat is normaal eten? Hoe doe je dat ook als je angst hebt om aan te komen? Wat is belangrijk om op te letten en hoe verander je je huidige gewoontes?

5. Zelfbeeld & zelfvertrouwen: Hoe sta jij ten opzichte van jezelf en hoe ontwikkel je een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen?

6. Jezelf blijven in contact met anderen & emoties: Wat gebeurt er bij jou in de wisselwerking met anderen? Kun jij dan nog aangeven wat je wilt of nodig hebt? Of laat je je beïnvloeden door wat anderen van je vinden of willen en verlies je jezelf uit het oog? In deze sessie leer je voor jezelf opkomen en bij jezelf blijven.

7. Werken aan de toekomst: Je hebt je doelen helder, weet waar je voor staat en wat je wilt. Hoe zorg je nu dat je je doelen ook bereikt en kun je, ook als je valt, weer opstaan en doorgaan? Een sessie over leren experimenteren, bijstellen en leven in het nu.

.

Getuigenissen

Katja


"Voor mij was het een intens traject. Héél veel tranen, heel veel confrontatie met m'n interne criticus en relaties/patronen die in kaart gebracht werden en geanalyseerd werden. Confronterend allemaal en je moet erdoor. Ik ben er zeker nog niet, maar als er 1 ding is dat ik geleerd heb van Audrey, dan is het 'leren zacht' zijn naar jezelf toe. Audrey is de 'zachtheid' zelve; haar persoonlijkheid, haar aanpak, haar energie. En dit maakte het voor mij persoonlijk héél makkelijk om me open te stellen. Ik ga na m'n traject niet 'genezen' naar huis, maar ook al zitten de sessies er op, ik heb niet het gevoel dat ik alleen ben. Ik kan uitreiken naar Audrey, maar los daarvan, zinderen haar woorden soms na in m'n hoofd. Dan hoor ik haar letterlijk zaken weerleggen als: dat is je innerlijke criticus aan het woord, of jouw reptielenbrein neemt het weer over 😊. Ok, dan is het nog steeds aan JOU om te handelen naar wat je geleerd hebt, en soms slaag je daar in en soms faal je daar in. Als ik persoonlijk in iets slaag, dan 'beloon' ik me daar niet voor. Faal ik in iets, dan haal ik mezelf onderuit. Liefde voor jezelf, zelfvertrouwen zijn enkele van de skills die je leert bij Audrey. In theorie allemaal simpel en logisch, in praktijk moeilijker te doorbreken... maar het kan, je kan dit, louter trainen en toepassen en dat is aan jou. Als je het doet, dan geraak je er... doe je het niet, dan zal je resultaat er ook naar zijn. Audrey is een soulmate, een gelijkgezinde, een mede-victim. Een pracht van een vrouw, vanbinnen én vanbuiten.

Vera


"Via een goede vriendin leerde ik Audrey kennen. Ze leerde mij de juiste manier om te eten. De bedoeling was om mijn gewicht onder controle te houden. De eeuwige strijd was moeilijk, maar met de nodige coaching begreep ik waar het fout zat. Zij begeleidde me super. Ik ben haar nog steeds dankbaar."
Ellen

Ik ben je ongelooflijk dankbaar! je was ook een supporter buiten de sessies. Ik mocht een een berichtje sturen, eens buiten de sessie uitreiken naar je ...Dat was echt top!