Waarom Functional Training?

Meer bewegen zet een kettingreactie in gang; je gaat gezondere keuzes maken, voeding kiezen die je voedt en niet alleen vult en een betere nachtrust hebben. Tegelijk gaan de endorfinen die vrij komen, je beter in je vel doen voelen!

Prive begeleiding

In groep

Bedrijf

Ik leer je de zeven basis bewegingen namelijk squat, lunge, push, pull, bend, twist en gait plank, op een correcte manier uitvoeren zodat je dat later zelf kan toepassen. Bij deze oefeningen wordt er gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht om de spieruithouding te verbeteren. Ik laat je inzien dat door meer fysieke activiteit je een positieve houding krijgt wat ten goede komt op je mentale welzijn.

In kleine groepjes trekken we het bos in. Het is ongelooflijk wat je allemaal kan gebruiken om oefeningen te doen. Door in groep te bewegen ga je je nog meer gesteund en gemotiveerd voelen. Je kan een eigen groepje samenstellen of ons contacteren als je nog een groepje zoekt van hetzelfde niveau, om je bij aan te sluiten.

Met een lege ruimte en matjes kunnen we al heel veel bereiken. Ik leer oefeningen om je stabiliteit, flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Door samen te bewegen gaan we de gezondheid en productiviteit van de werknemers verbeteren. Dit creëert een betere sfeer en zorgt voor minder ziekteverzuim.