Waarom massages?

Naast gezonde voeding en een actieve levensstijl, kan massage bijdragen aan een algemeen vitaler gevoel. Door bepaalde spanning of pijnen te bestrijden zal het lichaam soepel en flexibel blijven. In tegenstelling wat soms wordt gedacht, is een massage zeker geen overbodige luxe!

Dieptemassage

Een dieptemassage is vooral goed bij specifieke klachten of spierpijn. Door het gebruik van minder olie en de unieke massage techniek, wordt de  doorbloeding in weefsel en eliminatie van de afvalstoffen gestimuleerd. Zo wordt er dieper op de spieren en organen ingewerkt. Door het doeltreffende drukuitoefening kan men enkele uren nadien een verhoogde pijn waarnemen maar nadien gaan de dagelijkse klachten verdwijnen.

Relaxatiemassage

Door het gehele lichaam op een zachte manier te masseren worden emotionele spanningen, die opgeslagen zitten in de spieren,  los gemaakt. Het parasympatisch zenuwstelsel wordt geactiveerd en endorfine wordt aangemaakt, wat zorgt voor een algemeen goed gevoel. Het is de perfecte manier om tot rust te komen en stress en vermoeidheid tegen te gaan. Hierna voel je je zowel lichamelijk als geestelijk ontspannen!

Prijzen voor massages

Dieptemassage

30 minuten

€50

Dieptemassage

60 minuten

€70

Relaxatiemassage

30 minuten

€45

Relaxatiemassage

60 minuten

€65

Mogelijkheid op verplaatsing

Toeslag afhankelijk van afstand