Waarom massages?

Naast gezonde voeding en een actieve levensstijl, kan massage bijdragen aan een algemeen vitaler gevoel. Door bepaalde spanning of pijnen te bestrijden zal het lichaam soepel en flexibel blijven. In tegenstelling wat soms wordt gedacht, is een massage zeker geen overbodige luxe!

Dieptemassage

Een dieptemassage is vooral goed bij specifieke klachten of spierpijn. Door het gebruik van minder olie en de unieke massage techniek, wordt de  doorbloeding in weefsel en eliminatie van de afvalstoffen gestimuleerd. Zo wordt er dieper op de spieren en organen ingewerkt. Door het doeltreffende drukuitoefening kan men enkele uren nadien een verhoogde pijn waarnemen maar nadien gaan de dagelijkse klachten verdwijnen.

Raindrop Therapie

Relaxatiemassage

Door het gehele lichaam op een zachte manier te masseren worden emotionele spanningen, die opgeslagen zitten in de spieren,  los gemaakt. Het parasympatisch zenuwstelsel wordt geactiveerd en endorfine wordt aangemaakt, wat zorgt voor een algemeen goed gevoel. Het is de perfecte manier om tot rust te komen en stress en vermoeidheid tegen te gaan. Hierna voel je je zowel lichamelijk als geestelijk ontspannen!

De Raindrop techniek is in de jaren 80 ontwikkeld door D. Gary Young. De grondlegger van Young Living. Door specifieke massage technieken te integreren met specifieke essentiële oliën heeft Young Living een ervaring gecreëerd die zorgt dat de energie makkelijker door het hele lichaam vloeit. De Raindrop techniek massage bevat 9 essentiële oliën die elkaar versterken en die worden aangebracht over de ruggengraat en op de voeten. De Raindrop Techniek is het resultaat van de combinatie van de spirituele invloed van eeuwenlange rituelen van de Lakota indianen, Tibetaanse reflexologie (Vitaflex) en de laatste onderzoeken naar de essentiële oliën.

De Raindrop Techniek Massage bevordert het proces van zelfgenezing, verbetert je spijsvertering, versterkt je immuunsysteem, brengt gedachten en emoties in balans, vermindert angst, stress en slapeloosheid, verlicht rugpijn, stijfheid en pijnlijke spieren, vermindert ontstekingen langs de wervelkolom en versnelt het herstel van verkoudheid, griepinfecties & blessures.

De behandeling begint bij de voeten. Met Valor, een speciale olie samenstelling wordt het lichaam geholpen weer in energetische balans te komen. Hierbij merken de meeste mensen al de rustgevende en harmoniserende werking. De daaropvolgende Vitaflex techniek met verschillende oliën bereidt de rug op de Raindrop behandeling voor. Door het druppelsgewijs (raindrop) opbrengen van de oliën op de rug met daarbij gebruik van zachte bewegingen en lichte massagetechnieken trekken de plantaardige werkstoffen in de rugspieren en helpen het lichaam de emotionele en energetische balans weer te vinden. 

Prijzen voor massages

Dieptemassage

30 minuten

€50

Dieptemassage

60 minuten

€70

Relaxatiemassage

30 minuten

€45

Relaxatiemassage

60 minuten

€65

Mogelijkheid op verplaatsing

Toeslag afhankelijk van afstand

Raindrop Therapie

intake, massage en etherische oliën

€89