Waarom voedingsadvies?

Ik geloof dat een verse, natuurlijke voeding de basis is van een goede gezondheid. Als we bewust worden en verandering aanbrengen in ons voedingspatroon kunnen we dat al na enkele dagen merken. Het bloedplasma vernieuwt zich om de tien dagen waardoor we na drie maanden volledig nieuw bloed hebben. Dit bloed voedt en vernieuwt onze organen, wat op zijn beurt zorgt voor vitaliteit en alertheid van het zenuwstelsel. Ons zenuwstelsel beïnvloedt onze waarneming en onze reactie. Dit toont aan dat alles samen hangt waardoor een holistische aanpak een must is!

8 wekenplan

Geen shakes of dure vervangmaaltijden maar een gemakkelijk, gezond en zeer efficiënt programma, met veel aandacht voor het mentale proces. Door de wekelijkse coachings-gesprekken  en weging met de bodyscan, rekenen we voor eens en altijd af met die overtollige kilo's.

Kook workshop

In een huiselijke sfeer koken we in groep een gezond en lekker menu wat we erna gezellig opeten. Elke workshop heeft een specifiek thema dat op maat wordt aangepast. Jullie leren ook veel bijkomende informatie over de gebruikte ingrediënten. Zo gaan jullie  naar huis met een boekje vol 'tips and tricks'. Het wordt een leerrijke, niet te missen ervaring.

Bodyscan

Met de Tanita Body Composition Analyser meten we niet alleen je gewicht maar bekijken we je vooruitgang veel breder. Zo kennen we je lichaamsvet, lichaamswater, viscerale vetniveau, basale metabolisme, metabolische leeftijd, spiermassa, conditieniveau, BMI en botmassa. 

Prijzen voor voedingsadvies

Gezien mijn advies op maat gemaakt is, stel ik een individueel plan op waardoor de prijzen varieren. Neem gerust contact op voor een gepersonaliseeerde offerte.

8 wekenplan

Inclusief intake gesprek, wekelijkse opvolging en weging

€495

Kook workshops (4-10pers.)

Prijzen te herzien afhankelijke van de grootte van de groep.

€55/pers.

Bodyscan

Zonder begeleiding

€25

Bodyscan met advies

Weging + gesprek van 90 minuten

€115