Workshops & begeleide reizen

Audrey gaf al TED talks over zelfliefde, organiseerde al kookworkshops en organiseerde al meerdere reizen met 1 centraal thema: gezondheid. Of dit een inspirationele lezing is van een uur, of een begeleide reis van een week, Audrey zorgt ervoor dat de nodige thema's aanbod komen.


Neem contact op om te bekijken wat Audrey kan betekenen voor jouw evenement!


Ben je geïnteresseerd in het volgen van één van de evenementen / begeleide reizen? Bekijk hieronder wat er al gepland staat in 2021!Begeleide reizen in Les Barreaux, Frankrijk

2 verschillende concepten

Retraite "BUITENgewoon"

Je houdt niet van regeltjes te volgen?
Je bent open van geest en niet oordelend?
Je houdt ervan de dag te nemen zoals hij komt?
Je volgt je eigen pad?
Dan is deze week zeker iets voor jou!

We gaan zo dicht mogelijk bij de natuur leven zowel qua voeding, beweging als mindset. De meeste activiteiten zullen outdoor plaatsvinden. Meditaties in de tippi, samen bbq'en en nagenieten rond het kampvuur. Het koude water trotseren door de juiste ademhaling, wat biedt de natuur van kruiden om onze immuniteit te versterken... Dit zijn maar enkele zaken die op het programma staan. Maar vooral: niets moet alles mag en we gaan vooral veel plezier maken.


Wanneer?

Nog geen data beschikbaar


Lijkt dit jou wat? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Retraite "Vrij denken en bewust eten"

We duiken tijdens deze 7-daagse reis samen de diepte in. We geven je inzichten in eetstoornissen en welke rol en impact deze hebben op jouw leven en denken. We geven je een boeiende inkijk in denkpatronen, gedrag en zelfzorg.

Welke levenservaringen hebben jouw eet- en denkpatronen beïnvloedt? Waar sta je vandaag in het leven? Waar wil je naar toe? Waarom zie je jouw eetgedrag als een 'oplossing'? Is het de oplossing die jij nodig hebt? Wat heb jij nodig om de nodige mind switch te maken? Hoe kan jij op een gezonde manier voor jezelf zorgen?

Wij gaan positief- en oplossingsgericht aan het werk en bieden je de nodige tools en inzichten aan zodat jij vrij kan denken en bewust gezond kan eten. 

Deze reis, begeleidt door 3 coaches en experten, is een eerste stap naar herstel. Gemakkelijk? Misschien niet. Nodig? Ja, dat wel. Pas als je weet wat je vertrekpunt is, kun je verder.

Laat je helpen in een rustgevende en vertrouwelijke omgeving waar je omringd bent door lotgenoten, gesteund door coaches en experten.Wij zijn er voor jou, samen onderweg.

Audrey, Gina en Rita.


Wanneer?

Nog geen data beschikbaar


Lijkt dit jou wat? Neem gerust vrijblijvend contact op!

Voor de snelle beslissers nog 2 plaatsen vrij: Yoga Sailing aan de Turquoise Kust Van 28 mei t/m 4 juni

Voor meer info: 

https://www.traveldoncarmelo.com/sailing-yoga-1